.

.

dimecres, 26 de juny del 2013

1ª Jornada d'Intercanvi d'experiències Educatives a les Garrigues


Avui ha tingut lloc al nostre institut la 1ª Jornada d'Intercanvi d'Experiències Educatives a les Garrigues. L'aulABP hi ha estat convidada. La presentació s'ha centrat en posar de manifest que el que s’hi fa no és res extraordinari, i menys a primària, ja que totes les activitats es repeteixen en moltes de les aules de la comarca. La diferència que s'ha volgut, també, posar de manifest ha estat el fet de mostrar que és l'espai d'aprenentatge que s'ha creat el que propicia o incentiva a utilitzar cadascuna de les diferents estratègies metodològiques habituals i per suposat tot embolcallat amb les darreres aplicacions tecnològiques. S'ha volgut recrear, durant la presentació, una mica el clima de treball dins de l'aula. Per això s'ha provocat a l'audiència a ser disruptius i utilitzar el mòbil o la tablet en una ponència i de forma "legal" per tal de poder participar activament en la sessió. (A les dues de migdia i després de 5 hores, que menys!).
La presentació ha estat acompanyada amb el prezi que es pot veure aquí.
Entre moltes altre eines una classe d'avui en dia necessita interacció. Una forma d'aconseguir aquesta interacció és a través d'eines que et permeten recollir les respostes de "la classe" en temps real i poder veure el nivell d'assoliment de conceptes. Tal i com us ha passat a vosaltres el fet de què el ponent us pugui convidar en qualsevol moment fa que necessitem estar una mica més atents/es.
Al final tothom ha pogut mostrar el seu iPAD, iPHONE o SMARTPHONE i alguns fins i tot han pogut votar, no gaires però!

Pregunta 1: 


Pregunta 2:

 

Al final de tot plegat  només agrair al CRP el convidar-nos i permetre'ns difondre més i millor la idea per propiciar un canvi real en el procés d'ensenyament de l'alumnat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada